Институт за Алцхајмерова болест и Невронаука - Скопје

ЗА НАС

ПОДОБРУВАЊЕ, РАЗВОЈ И УНАПРЕДУВАЊЕ

Здружението се занимава со предлагање на идеи и проекти, со надеж за реализација, подобрување и унапредување на правата на лицата со Алцхајмерова болест, други деменции и невродегенеративни болести, како и на членовите на нивните семејства.

УСЛУГИ

Добијте поддршка со нас

Оставете ги вашите информации и очекувајте целосна подршка и насоки.

info@ianskopje.org

ДОКТОРИ

НАШ ЕКСПЕРТ

ПРОФ. Д-Р АНТОНИ НОВОТНИ

ПРОФ. Д-Р АНТОНИ НОВОТНИ

Спец. по Психијатрија